Macam mana nak check unbilled amount

Newbie *

Macam mana nak check unbilled amount

Hi, saya ex pengguna celcom postpaid. Sekarang dah tukar telco lain dengan nombor yg sama. saya nak tanya macam mana nak check unbilled amount celcom sebelum ni? Tq
Labels (1)
3 REPLIES 3
Highlighted
Contributor *

Re: Macam mana nak check unbilled amount

Pegi celcom centre je kalau dekat
Guardian

Re: Macam mana nak check unbilled amount

Hello Apa Khabar,

 

hai @Fs6349, untuk check unbill amount tu memang kena tunggu sampai amount tu di bill kan. baru boleh nampak didalam bill. untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh telefon kami di talian 0196011111 kerana anda telah pun berpindah telco yang lain. andai masih lagi anda no postpaid celcom, boleh je telefon kami di talian 1111.

------------------------------------------------------------
AW
Contributor *

Re: Macam mana nak check unbilled amount

selamat sejahtera . cara yg mudah ialah boleh menghubungi celcom careline. terima kasih.