FUNSEA GAMES SCAMMER!

SOLVED Go to solution
Contributor **

FUNSEA GAMES SCAMMER!

I didnt subscribe anything from funsea games and its charge me RM6.00/week!
Celcom what are you doing! If this problem is not fixed im gonna report to MCMC.
Labels (1)
6 REPLIES
Contributor *

Re: FUNSEA GAMES SCAMMER!

Aku pon kena jugak tiap kali topup RM6 funsea tolak dahla tiap2 minggu
Contributor **

Re: FUNSEA GAMES SCAMMER!

Tah aku kuyak ni dengan perangai celcom,bayar mahal ii ,pastu tamak lagi nak scam orang. Kalau stay camni konfem syarikat diorang boleh jatuh
Special Contributor *

Re: FUNSEA GAMES SCAMMER!

guys, have you reported to customer service? I think many people kena the same thing here - the best way is to get in touch with customer service so they can investigate. 

Contributor *

Re: FUNSEA GAMES SCAMMER!

report kat MCMC skrang ni tngah dalam proses
Contributor **

Re: FUNSEA GAMES SCAMMER!

Alhamdulillah,dah cancel. Aku hantar dekat celcom centre pastu diorang cancel kan subcription tu.
Highlighted
Newbie ***

Re: FUNSEA GAMES SCAMMER!

Saya jugak mempunyai masalah yang sama .saya tidak pernah melanggan funsea.saya mohon celcom untuk menghentikan funsea dengan segera.

Polls
Are you a Celcom postpaid or prepaid subscriber?
What is the brand of your smartphone?