INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

Contributor *

INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

i have bad situation here ! before this saya buka youtube pada jam 1am, sebab internet ni mula pada 1am habis tengok youtube cerita semua saya tengok internet plan saya tinggal 4gb daripada 6gb dan ini bukannya internet plan late night for youtube ok but plan internet biasa! esok saya buatlah aduan pada customer service dia cakap kena tunggu buat report pada maintenance. hari ini dorang call cakap tak ada kesilapan pun untuk pernolakkan pada internet saya, **bleep** !!! habis yang tolak tu apa?? customer service suruh saya try lagi malam ni untuk tengok macam mana dan ambil gambar than call balik, senang je jawapan dorang! habis dalam sistem tak boleh check ke?? dah la aku dah muak pakai celcom ni!! tibe masa untuk beralih!!
9 REPLIES 9
Contributor *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

saya pun mengalami hal yg sama.... menyebabkan internet saya berkurangan manakala late night Internet (youtube) langdung tidak berfungsi... tolong baiki masalah tersebut.....
Contributor *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

celcom kata nak baiki dan siasat tetapi sampai sekarang date expired pun dah dekat tiada apa pun!
Contributor **

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

Sekarang masih bermasalah lagi ke bro? If yes then keep contacting their customer service sampai masalah settle. Kalau tak memang tak jalan.

Contributor *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

Latr night youtube tu fake. Celcom menipu kita. Customer service pon cakap ayat copy paste.
Newbie *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

i hv same problem here . i opened youtube from 2 am until 2.30 am . because its said unlimited , so ,i hv watched it for the 30 mins . but , wht my data decrease ? im not opemed any apps while i watching youtube . i also hv problem , for the basic internet . you give me 10gb , but , i only used 0.11 gb . i wanna use it , but , i can't . how celcom works actually . hope you help us !
Highlighted
Newbie *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

Sabar, den lagi ghaso kono tipu.. Mulo e den ado ompek gig, lopeh den bukak youtube yg kato eh free, abih sumo data den di tolan yo.. den x tau nak kaba an cam mano layi. Yang den buleh kaba an celcom "pencighit" ..
Newbie *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

Saya pon kne benda yg sama, saya buka youtube dalam 1:10am keatas dlam beberapa minit mesej keluar mengatakan internet saya dah 0%. Apa ni celcom.. bila dah buat report kata aduan tidak lengkap😡 tolong jangan tipu customer😡
Newbie *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

Sama laa kita😡
Newbie *

Re: INTERNET LATE NIGHT YOUTUBE

sama laa. aku pun tengok youtube dekat jam 2am . mula2 data ada 3gb. lepas tengok youtube, data dah brkurangan pergi ke 2.5gb .. Celcom ni memang buat hal. tukar plan lagi bagus. ish2 teruk2 dari dulu smpai sekarang tak betulkan.