Ada cara lain tak nak hidupkan simcard celcom yang dah lama mati

SOLVED Go to solution
Contributor *

Ada cara lain tak nak hidupkan simcard celcom yang dah lama mati

Nak hidupkan no ni 0138486628 apa syarat nak hidupkan no ni ,no ni terminate dlm bulan 9 last year dah pakai no ni dekat 10 tahun mcm tu recently jrg pakai no ni ,tp no ni sangat2 penting ,ada tak cara lain,ataupun memang dah tak boleh activate balik
1 REPLY 1
Active Contributor **

Re: Ada cara lain tak nak hidupkan simcard celcom yang dah lama mati

Hi,

untuk nombor yang sudah tidak aktif, boleh datang ke CELCOM service centre untuk cuba membeli semula nombor tersebut. pastikan datang sebelum nombor itu dibeli oleh orang lain ya Man Wink

 

untuk harga pula boleh semak dengan pihak mereka