Aktifkan nombor dah expired

Contributor *

Aktifkan nombor dah expired

Hi Celcom,

 

Sy nak double confirm, nombor sy 0193730182 telah expired pada 26/10/219 yg mana sy perlu ke blue cube before tarikh tersebut utk pengaktifan..tapi sy tak perasan mcj tu dan skrg nombor tu memang dah tak boleh diaktifkan balik ya (sy dah call customer service) Ada tak cara lain utk dapatkan balik nombor tersebut samada beli atau tukar ke postpaid takde masalah bg sy..nombor tu dh lebih 10tahun sy guna so sgt penting utk sy..terima kasih utk response

5 REPLIES 5
Highlighted
Contributor *

Re: Aktifkan nombor dah expired

Saya pun no telah lama mati 0137070711 boleh tak nk hidup kan balik nk bayar berapa pun saya sanggup asalkan dapat aktif balik no ni 😭😭

Contributor *

Re: Aktifkan nombor dah expired

Hallo celcom boleh tak nk aktif kan balik no kita yg dah lama mati 0137070711
Dan boleh tak nk beli no kita ni balik
Newbie *

Re: Aktifkan nombor dah expired

Pergi celcom center
Contributor *

Re: Aktifkan nombor dah expired

Dah pegi
Contributor *

Re: Aktifkan nombor dah expired

Guys..fyi, sy dah pergi celcom centre last week and diorang isikan form utk request from hq status berkenaan no sy tu..in case still ada, boleh activekan balik dgn syarat pakai postpaid after this..but bad news celcom inform td no sy hq dah kluarkan utk prepaid and tak dapat trace no tu dorang hantar utk dijual ke mana..so tak dapat diselamatkn hewhew 😭