Lifestyle Privileges

Contributor *

Lifestyle Privileges

nak tanya ye, untuk existing customer boleh dapat ke benda alah ni?

macam best tengok free banyak bende.

 

sy skrg under platinum plus business

9 REPLIES
Highlighted
Contributor ***

Re: Lifestyle Privileges

Kalau ikut TnC ..tak dapat..untuk pelanggan baru je..kalau nak..kene masuk balik ke mana2 pelan yang dinyatakan..

Celcom Team

Re: Lifestyle Privileges

good day. pengguna baru atau yang sedia ada boleh dapatkan perkhidmatan

Lifestyle Privileges.

 

Step 1 :
Download MyCelcom POSTPAID App from google playstore or App Store

Step 2 :
Click <MY SERVICE> and <Lifestyle Privileges>

Step 3 :
Fisrt Time Login, select <One-off Privilege> OR <Monthly Privilege>

Step 4 :
Browse, select and redeem the Lifestyle Privileges offered.

Contributor ***

Re: Lifestyle Privileges

Dalam apps saya tak de..Version 1.9.5..Celcom Basic 38..

Celcom Team

Re: Lifestyle Privileges

sorry lupa inf, untuk cust first gold 80 ke atas sahaja encik. TQ

Contributor ***

Re: Lifestyle Privileges

Untuk warga emas je eh?.. Smiley LOL

Celcom Team

Re: Lifestyle Privileges

haah.. untuk warga emas sahaja. yang perak2 tak layan encik... Smiley LOL

Contributor *

Re: Lifestyle Privileges

Sy da Tanya celcom fb . Yg mane Ade device contract pon x dapek. Kemon celcom. Dapat free tiket wyg sebulan skli jadi la. Consider la eh. Boleh la. Boleh la.
Contributor ***

Re: Lifestyle Privileges

Celcom tak kisah dengan pelanggan setia..sedia ada..kontrak..dan sewaktu dengannya..hihihi..

 

Semua promosi..mesti untuk pelangan baru..

Celcom Team

Re: Lifestyle Privileges

Hello Apa Khabar,

 

hai semua, untuk Lifestyle Privileges ni hanya untuk pelanggan yang gunakan plan Celcom FIRST Gold 80 ke atas sahaja. dana hanya untuk pelanggan yang tiada kontrak, andai kata ada kontrak, nak kena batalkan kontrak tersebut untuk menikmati Lifestyle Privileges ni. Sama jugak kalau sedang terikat dengan kontrak 12 bulan dengan Lifestyle Privileges ni, nak ambil kontrak lain kena batalkan kontrak yang ini dahulu dan akan dikenakan caj pembatalan kontrak sebanyak RM300. harap ini membantu.

------------------------------------------------------------
AW