Mana pergi Bonus internet?

Newbie *

Mana pergi Bonus internet?

Hi saya pengguna Celcom prepaid
Biasanya saya beli internet RM 10 per week dan dapat 2GB serta PERCUMA 4GB untuk dua hari. Tapi sekarang internet bonus 4GB itu dah tiada dlm list internet plan 2GB per week. Apa alasan nya? Apa solusinya? Sila email kepada saya : raihan0405@gmail.com
Terimakasih.
7 REPLIES 7
Active Contributor *

Re: Mana pergi Bonus internet?

Hi.

Forum ni bukan tempat untuk buat complain pasal nombor. If betul ada isu dengan nombor awak, please contact Customer Service Celcom kat FB diorang or just call. Biasa nya memang moderator akan direct kat situ. So, silalah contact diorang eh.

Komplen kat sini pon tak leh nak buat apa2. Sbb ini hanya adalah Forum.
Highlighted
Guardian

Re: Mana pergi Bonus internet?

Hi,untuk pertanyaan cik itu. Internet bonus Triple Quota adalah promo yg diberikan oleh celcom prepaid. Promo tersebut telah tamat pada 8/5/2019.

Sekian.

Tags (1)
Contributor *

Re: Mana pergi Bonus internet?

give back bonus internet plan
Newbie *

Re: Mana pergi Bonus internet?

Saya jugak. Saya selalu membeli plan RM30, tapi triple qouta bonus tiada. Dah dua kali jadi. Dan, bonus 50% qouta jugak tiada sebab saya masih lagi bawah 24 tahun. Agak mengecewakan kerana tiada notis.
Contributor *

Re: Mana pergi Bonus internet?

Dgn tamatnye promo triple quota, dgn ini saya menamatkan langanan saya terhadap celcom dan menukar kan kepada yang baru trima kasih
Contributor *

Re: Mana pergi Bonus internet?

Kembalikan semula “triple quota” please Celcom

Newbie *

Re: Mana pergi Bonus internet?

Dulu ada bonus triple quota bila reload rm10 sekarang dh tak ada lagi ,tolong baiki macam dulu kala agar penguna ceria seperti dulu kala tQ celcom