Replace Old Sim

SOLVED Go to solution
Highlighted
Contributor **

Replace Old Sim

Hai nak tanya,kenapa saya tak boleh nak naik taraf sim kad ke 4G? Dah dial *151# guna sim kad lama tapi bila taip 6 digit kod belakang sim kad baru jadi gagal.Harap boleh bantu.
4 REPLIES
Special Contributor *

Re: Replace Old Sim

ada sebarang "error message" yang keluar? 

Contributor **

Re: Replace Old Sim

Ada keluar "Maaf nombor yang anda masukkan tidak tepat,sila cuba sekali lagi."
Newbie *

Re: Replace Old Sim

Kenapa saya dial *151# utk upgrade sim lama ke baru tak boleh? Saya dah msukkan nom 6 digit mcm yg sample tu. Tpi tak boleh.. Kenapa?
Contributor **

Re: Replace Old Sim

Kalau jadi mcm tu kena pergi service centre yg terdkt... Saya ada tanya sebelum ni kat fb,tu jawapan yg saya dpt.
Polls
What is the brand of your smartphone?