Replace Old Sim

SOLVED Go to solution
Highlighted
Contributor **

Replace Old Sim

Hai nak tanya,kenapa saya tak boleh nak naik taraf sim kad ke 4G? Dah dial *151# guna sim kad lama tapi bila taip 6 digit kod belakang sim kad baru jadi gagal.Harap boleh bantu.
4 REPLIES
Guardian

Re: Replace Old Sim

ada sebarang "error message" yang keluar? 

Contributor **

Re: Replace Old Sim

Ada keluar "Maaf nombor yang anda masukkan tidak tepat,sila cuba sekali lagi."
Newbie *

Re: Replace Old Sim

Kenapa saya dial *151# utk upgrade sim lama ke baru tak boleh? Saya dah msukkan nom 6 digit mcm yg sample tu. Tpi tak boleh.. Kenapa?
Contributor **

Re: Replace Old Sim

Kalau jadi mcm tu kena pergi service centre yg terdkt... Saya ada tanya sebelum ni kat fb,tu jawapan yg saya dpt.